Strona i domena na sprzedaż! 508 052 990

Kategorie

Masz problem? Napisz nam o tym

Szybki kontakt

Zamówienia telefoniczne i mailowe - Aneta

tel. kom. 508 752 302

e-mail: kontakt@tanie-tusze.net

Formularz kontaktowy

Sklep Tanie-Tusze.net - opinie klientów

Właścicielem i administratorem serwisu tanie-tusze.net jest firma E-dystrybucja Ewa Kulczyńska, mająca swoją siedzibę w Władzimirowie, przy ul. Sadowej 32, 62-530 Kazimierz Biskupi,wpisana do CEIDG.

Ochrona prywatności w Internecie jest dla firmy E-dystrybucja sprawą priorytetową, dlatego też podawane nam Twoje dane osobowe są bezpieczne - mają do nich dostęp jedynie upoważnione osoby. Twoje dane nie będą nigdy przekazane innej osobie / firmie (wyłączając przypadki określone obowiązującym prawem). Szanujemy Twoją prywatność, dlatego jakiekolwiek zebrane na Twój temat informacje będą użyte tylko i wyłącznie do realizacji złożonego zamówienia oraz do poprawy jakości obsługi. Powyższe cele realizujemy przez odpowiednie wykorzystanie i ochronę informacji.

Użytkownikom naszego sklepu dajemy możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą udostępniać informacje o sobie. Większość stron sklepu tanie-tusze.net jest dostępna bez konieczności podawania żadnych poufnych informacji, jednak np. złożenie zamówienia wymaga przekazania właściwych danych osobowych i teleadresowych.

Jakie informacje zbieramy i po co?

Adres IP
Informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora danych w celach technicznych (np. w celu prowadzenia statystyk wyświetleń opisów poszczególnych produktów). Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
Cookies
W serwisie tanie-tusze.net wykorzystujemy technologię cookies w celu dostosowania naszego serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł z nich korzystać z nich przy następnych odwiedzinach bez potrzeby powtórnego wpisywania. Dane te będą zapisane w postaci cookies. Oznacza to, że będzie je pamiętał Twój komputer, ale udostępni je jedynie w ramach serwisu tanie-tusze.net. Właściciele innych witryn nie będę mieli dostępu do tych danych. Technologia cookies została wykorzystana np. do zapisania zawartości Twojego koszyka, żebyś przy ponownych odwiedzinach nie musiał ponownie dodawać produktów do koszyka.
Jeżeli masz problemy z używaniem naszego sklepu lub nie zgadzasz się na personalizację serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
Dane osobowe
W szczególny sposób dbamy o Twoje dane osobowe, których ochrona jest dla nas priorytetem. W szczególny sposób strzeżemy ich przed dostępem osób trzecich. Będziesz musiał wpisać swoje dane przy składaniu zamówienia, podając swoje imię i nazwisko, nazwę firmy, numer NIP, dane teleadresowe, telefon i e-mail. Zebrane w ten sposób dane służą tylko i wyłączeniu prawidłowemu przeprowadzeniu transakcji oraz dostarczeniu zamówionych towarów pod wskazany adres. Przechowujemy Twoje dane w bazie, aby ułatwić Ci w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym. Nie zostają zapamiętane dane dotyczące np. numeru karty kredytowej.
Chcąc również poinformować Cię o najnowszych produktach, proponujemy automatyczne dostarczenie informacji o nowościach, promocjach itd. Jeżeli nie zgadzasz się na otrzymywanie takich wiadomości, zrezygnuj z tej opcji podczas składania zamówienia bądź rejestracji w serwisie tanie-tusze.net.
Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz. U. nr 883 z późn. zmianami masz prawo wglądu w swoje dane osobowe oraz prawo do ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia. W tym celu celu prześlij e-mail pod adres kontakt[at]tanie-tusze.net lub list polecony na adres: E-dystrybucja Ewa Kulczyńska,
Władzimirowie, ul. Sadowej 32, 62-530 Kazimierz Biskupi.

Słownik

Cookie - niewielka plik tekstowy zapisywany przez serwer na komputerze użytkownika, który serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego komputera.

Log systemowy - informacja przekazywana serwerowi przez komputer użytkownika przy każdym połączeniu. Może zawierać różne dane (np. numer IP), z których można mniej lub bardziej dokładnie ustalić, skąd nastąpiło połączenie ze stroną WWW.

Adres IP - indywidualny numer, który z reguły posiada każdy komputer podłączony do internetowy. Numer IP może być na stałe związany z danym komputerem (IP statyczny) lub w przypadku korzystania z połączenia modemowego przydzielony mu na dane połączenie (IP dynamiczny).

Praktyczne uwagi

Jeżeli korzystasz z jednego komputera razem z innymi osobami (np. w pracy, w kawiarence internetowej), to po zakończeniu korzystania ze sklepu tanie-tusze.net, wyloguj się, aby nikt nie mógł podejrzeć, korzystać lub modyfikować Twoich zasobów lub informacji.


Sklep internetowy Tanie-tusze.net: tusze, tonery do drukarek, tanie kartridże, zamienniki, tusze do drukarek, canon, epson, lexmark, hp, brother, blackpoint, tonery, taśmy barwiące, materiały eksploatacyjne